MENIU

Nouă ipoteză în cazul morţii lui Davide Astori:Fotbalistul n-ar fi murit din cauza unui stop cardiac

Nouă ipoteză în cazul morţii lui Davide Astori:Fotbalistul n-ar fi murit din cauza unui stop cardiac

Davide Astori a murit fulgerător în noaptea de sâmbătă spre duminică și a șocat lumea fotbalului. S-a speculat că fotbalistul în vârstă de 31 de ani ar fi decedat din cauza unui stop cardiac, însă, conform ultimelor informații, ar fi vorba de altceva.

Davide Astori. Astfel, Rai Sport notează că "având în vedere starea calmă in care a fost găsit corpul neînsuflețit al lui Davide Astori, decesul ar fi putut surveni din cauza unei probleme cerebrale, ci nu una cardiacă, așa cum s-a crezut inițial", scrie ziare.com.

Sursă citată mai precizează că "autopsia și examinarile ulterioare vor clarifica cauza care a dus la această tragedie".

Căpitanul Fiorentinei a murit. Un procuror italian a dezvăluit cauza decesului

Davide Astori. Procurorul Antonio De Nicolo a declarat, duminică, la câteva ore după constatarea decesului căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, că jucătorul a murit din cauze naturale, ceea ce este ciudat având în vedere că fotbaliştii profesionişti sunt monitorizaţi din punct de vedere medical.

Cum este posibil ca un fotbalist să moară în somn? Declaraţia şocantă a medicului de la Napoli

Davide Astori. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost găsit mort în camera de hotel, la vârsta de 31 de ani, scrie Sky News. Toate meciurile din Serie A au fost amânate.  Moartea căpitanului Fiorentinei, Davide Astori, a fost anunțată pe site-ul echipei. ”Noi, cei de la Fiorentina suntem profund zguduiți și nevoiți să anunțăm moartea căpitanului Davide Astori.

Davide Astori. În lumina acestei situații delicate și pentru a-i respecta familia, facem apel la sensibilitatea presei”, spune comunicatul.

Astori, care are o fiică de doi ani, era în Udine unde se pregătea pentru meciul de duminică cu Udinese, care a fost între timp amânat. Cauza morții lui Astori este deocamdată necunoscută. Astori și-a început cariera la echipa de tineri a AC Milan, înainte de a ajunge la Cagliari. El s-a alăturat Fiorentinei în 2016 și a jucat în 58 de meciuri. Astori a bifat 14 meciuri pentru naționala Italiei.

Mai multe articole despre:
deces mort fotbalist Davide Astori