MENIU

Norica Nicolai acuză fraudarea alegerilor: ”Nu înţeleg de ce nu am ajuns în Parlamentul European”

Şefa Consiliului Naţional al ALDE, Norica Nicolai, este de părere că alegerile pentru Parlamentul European au fost fraudate

Fostul europarlamentar Norica Nicolai a acordat un interviu celor de la DCNews.ro în care a vorbit, între altele, de faptul că există indicii clare de fraudă la alegerile europarlamentare care au avut loc în data de 26 mai.

Şefa Consiliului Naţional al ALDE a spus că sondajele arătau că partidul său are 15%, astfel că are bănuieli că alegerile au fost fraudate.

"Ceva se întâmpla în alegerile din România după 2004 încoace, dar pregnant şi cu indicii clare de fraudă după 2009. Aştept răspunsul de la această comisie (din Parlament) şi, în orice caz, aştept rapid o decizie a guvernului de a trece această încercare de a evita votul multiplu de la STS în subordinea AEP.

Este inadmisibil ca o structură militară să aibă un rol în procesul electoral. Şi după asta vom vedea dacă mai există posibilităţi de manipulare a votului şi de fraudare a lui.

Pe stradă oamenii spun că m-au votat şi nu înţeleg de ce nu am ajuns în Parlamentul European. Eu am înţeles. Principalul beneficiar a fost Traian Băsescu şi UDMR-ul", a afirmat Norica Nicolai.

Mai multe articole despre:
null