MENIU

"Nori nucleari deasupra Japoniei". Ultima acțiune a niponilor l-a scos din minți pe Kim Jong-un

Kim Jong-un

Coreea de Nord face din nou amenințări înfricoșătoare la adresa Japoniei, vecinul său de la Est peste care a trimis până acum mai multe rachete balistice intercontinentale, stârnind panică pe teritoriul nipon.

Acum regimul condus de Kim Jong Un spune că Japonia se va trezi cu "nori nucleari" și flăcări uriașe după ce japonezii au cerut noi sancțiuni internaționale împotriva regimului de la Phenian pentru a-i stopa programul nuclear.

Nord-coreeni au descris comportamentul japonezilor cu privire la presiunea suplimentară pe Phenian ca fiind un act sinucigaș și "nebunie curată", informează RT.com, citând agenția de stat Korean Central News Agency (KCNA).

“Incitarea la noi tensiuni în peninsula coreeană este o faptă sinucigașă care atrage nori nucleari deasupra arhipeleagului japonez”, se spune în articolul KCNA.

"Scufundăm Japonia". Ultima ameninţare din Coreea de Nord transmite unde de şoc în lume

La mijlocul lunii septembrie, Coreea de Nord a lansat noi ameninţări la adresa statelor care au votat sancţiunile ONU. Regimul de la Phenian a transmis atunci, prin agenţia de presă de stat, că va scufunda Japonia şi va reduce SUA la "cenuşă şi întuneric".

"Cele patru insule ale arhipelagului trebuie scufundate de bomba noastră nucleară. Japonia nu are de ce să mai existe lângă noi", a declarat Comitetul de Pace pentru Asia-Pacific din Coreea de Nord.

Declaraţiile au fost preluate in extenso de agenţia de stat KCNA. Regimul de la Phenian propune, totodată, rupererea oricăror relaţii cu Consiliul de securitate al ONU, pe care coreenii îl numesc"unealta răului", creată de statele cumpărate de banii Americii.

Mai multe articole despre:
Coreea de Nord Japonia