MENIU

Noi semne de întrebare despre starea de sănătate a lui Putin. Liderul de la Kremlin a adormit în timpul unei întâlniri oficiale - VIDEO

Sursa foto: Captură video

Apar noi semne de întrebare despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Președintele rus a adormit în timpul unei întâlniri oficiale. Și în urmă cu o săptămână, liderul de la Kremlin a început să tremure în timpul unei întâlniri cu mai mulți copii. Acesta părea că nu își poate controla picioarele. 

Filmările de la ședința consiliului de stat îl arată pe Putin încercând cu disperare să-și țină ochii deschiși în timp ce asculta despre dezvoltarea turismului în Rusia. La un moment dat, liderul rus a ațipit de-a binelea. Potrivit presei internaționale, Putin s-ar fi plâns recent medicilor de oboseală și dificultăți de respirație.

În urmă cu o săptămână, Vladimir Putin a făcut o vizită la Kaliningrad, cu ocazia începerii noului an școlar din Rusia. În imaginile surprinse se poate observa cum picioarele președintelui rus încep să tremure, iar liderul pare că nu le poate controla.

În aprilie, liderul de la Kremlin a fost filmat când tremura violent din tot corpul în timpul unei întâlniri cu președintele din Belarus, Alexandru Lukashenko.

Vladimir Putin ar fi grav bolnav, au declarat mai multe surse încă de la începerea războiului din Ucraina. Faptul că acesta nu își poate controla mișcările arată că ar avea Parkinson. Alte voci spun că Putin suferă de cancer. Sunt și surse care arată că președintele Rusiei s-ar preface bolnav.