MENIU

Justiția statului paralel lovește din nou: Elena Udrea, pusă de instanță să plătească acțiunile unui ziar care NU îi aparține

Elena Udrea are parte, în închisoare, de noi provocări juridice din partea „justiției statului paralel”, după cum spune. Aceasta a fost pusă de către o instanță să plătească acțiunile unui ziar care nu-i aparține.

„În timp ce Bobby Paunescu si Maricel Pacuraru au o disputa cu Dan Andronic, referitor la proprietatea asupra ziarului EVZ și Capital, eu sunt pusa de catre o instanta sa platesc contravaloarea actiunilor ziarului!

Daca aceste actiuni au ramas la Bobby Paunescu prin neplata gajului, dupa ce cesionarea creantei asupra lor de la Buzaianu la Andronic a cazut, iar Maricel Pacuraru a cumparat anul trecut creanta asupra lor.
Cum sa se constate ca aceste actiuni sunt ale mele si sa mi se imputa mie plata acestei creante?
Ce treaba am eu cu EVZ, alta decat ca ii cunosc pe toti cei implicati, mai putin pe Buzaianu! Doar pt ca Radu Budeanu si Dan Andronic au făcut jocul lui Kovesi prin Scutea si a “recunoscut mincinos” ca am fost interesata de aceasta tranzactie si astfel a scapat de orice acuzatie, eu a trebuit sa platesc ceva ce acum ii apartine lui Bobby Paunescu si lui Maricel Pacuraru?
Asa cum stau ilegal si abuziv in puscarie pentru ca l-am adus pe Bute sa boxeze in Romania, justitia statului paralel continua sa dea decizii halucinante in ceea ce ma priveste, consfintind acuzatiile pe care mi le-a adus Kovesi, impotriva oricarei logici si a realitatii evidente!
Sper sa se lamureasca lucrurile pe 6 iunie cand este apelul in dosarul referitor la aceasta speta, si instanta sa constate ca proprietarii de drept sunt Măricel Pacuraru si Bobby Păunescu.

În caz contrar macar sa mi se dea mie actiunile de la EVZ, daca tot sunt pusa sa le platesc!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Mai multe articole despre:
udrea justitie statul paralel