MENIU

Noi proteste în Piața Victoriei. Sute de oameni au cerut lui Dragnea și a Guvernului Dăncilă

O nouă zi de proteste. Aproximativ 100 de oameni au ieșit în stradă și marți, în ciuda vremii nefavorabile, în Piața Victoriei, pentru a scanda împotriva Guvernului PSD-ALDE. Printre ei, și parlamentari și lideri ai PNL. Manifestații similare au avut loc și în alte mari orașe din țară.

Proteste au avut loc și la Iași și Sibiu. La Iași, aproximativ 100 de persoane au ieşit marți seara în Piața Unirii din oraș pentru a protesta față de PSD, față de liderul formațiunii, Liviu Dragnea, dar și față de Guvernul României.

Manifestanții au venit cu steaguri ale Uniunii Europene și României, dar și vuvuzele. La fel ca la protestele anterioare, protestatarii strigă lozinci precum: “PSD, ciuma roșie!”, “România, trezește-te!” ori “Hoții stau la pușcărie în democrație!”, scrie realitateadeiasi.net.

Peste 1.500 de oameni au protestat, marţi seara, și pe străzile din Sibiu. Aceștia s-au adunat în Piaţa Mare cde unde au pornit pe străzile Sibiului, scandând ”Uniţi, salvăm toată România”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”PSD - ciuma roşie”, ”Dragnea, la puşcărie” și ”Demisia!”, anunță mediafax.ro.

În București, câteva sute de persoane au mers din nou în fața Guvernului pentru a cere demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a Cabinetului Dăncilă.

Alături de ei au ieșit și câțiva lideri PNL, printre care și președintele partidului, Ludovic Orban, Raluca Turcan și Mara Mareș. Aceștia au afișat un banner cu mesajul ”Luptăm până la capăt pentru România”.

"Am decis astăzi ca parlamentarii PNL, membrii conducerii partidului, consilieri generali şi locali, oameni care au fost mandataţi de cetăţeni să iasă în stradă pentru a-şi manifesta solidaritatea, respectul şi gratitudinea faţă de cetăţenii români ca protestează încă de la Ordonanţa 13, pentru a le garanta faptul că suntem alături de ei, îi respectăm şi vom continua lupta până la capăt", a spus Orban.

Mai multe articole despre:
proteste Piaţa Victoriei