MENIU

Noi înregistrări cu primarul care-și hărțuiește fiica. Fata plânge îngrozită, de teamă că va fi bătută

Noi înregistrări cu primarul care-și hărțuiește fiica. Fata plânge îngrozită, de teamă că va fi bătută

Noi înregistrări șocante cu primarul din Sângeorz-Băi care și-a filmat fata în vârstă de 10 ani, dezbrăcată, în timp ce o abuza verbal și emoțional.  Noua înregistrare, de data aceasta audio, îl surprinde pe edil cum își amenință și insultă una dintre fiice, iar această plânge înspăimântată. Pe fundal se aud zgomote de obiecte dărâmate și vase sparte, semn că bărbatul se afla într-un episod de furie necontrolată.

În tot acest timp, o alta voce, care pare a fi a unui alt copil, încearcă să o calmeze pe fată și îi spune șoptit: "Liniștește-te, nu mai plânge, că te bate și mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că și eu, dacă-s mare și MĂ LOVEȘTE TARE, NU PLÂNG".

Traumatizat, copilul intreaba: "Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta". 

În tot acest timp, pe înregistrarea audio se aud zgomote puternice, de obiecte lovite sau răsturnare. La un moment dat, bărbatul revine și îi spune fiicei "Să-ți pară bine că nu ți-am dat un picior în cap ca la o minge."

După ce imaginile au apărut în spațiul public, Traian Ogâgău nu a negat autenticitatea filmării, ci a afirmat că e treaba lui cum își crește copiii și a dat vina pe PSD. Și fosta soție a primarului îi ia apărarea. PNL se delimitează de edil și transmite că acesta nu mai este membru al partidului și nu candidează din partea acestuia.

Mai multe articole despre:
primar singeorz bai Traian Ogâgău