MENIU

Noi imagini ȘOCANTE după tragedia cu 3 morți: 35 de mineri s-au înghesuit într-o mașină cu doar 8 locuri

Se caută vinovați, dar nu se iau măsuri pentru ca tragedia să nu se repete. La doar câteva ore de la accidentul de la Complexul Energetic Oltenia unde au murit trei oameni și 13 au fost răniți, alți 35 de mineri s-au înghesuit într-o mașină de doar opt locuri.

35 de mineri s-au înghesuit într-o mașină cu 8 locuri, potrivit antena3.ro

Oamenii trebuiau să ajungă la mină pentru tura de noapte, dar mașina îi lasă la un kilometru distanță și sunt nevoiți să meargă prin nămol, apă și ploaie. Deși sunt conștienți că își pun viața în pericol, minerii aleg această cale de transport pentru că au familii de întreținut. 

Apar și primele demisii după tragedia de la mina din Complexul Energetic Oltenia. Un director și doi șefi au fost găsiți responsabili pentru dezastru. Trei oameni au murit în drum spre mina din Complexul Energetic Oltenia, iar șefii se acuză reciproc. Directoul Complexului Ceo Oltenia spune că nu din vina lui s-a întâmplat accidentul pentru că nu ar fi dispus el să se urce 25 de oameni într-o mașină.

Între timp, este o anchetă uriașă și ies la iveală tot mai multe nereguli. La locul tragediei a fost și Ministrul Energiei, Virgil Popescu, și a declarat că cei responsabili trebuie să plătească. 

Nicolae Ciucă cere măsuri URGENTE în cazul tragediei din Gorj - DEMISII ale vinovaților pentru morțile de la CEO Oltenia

Mai multe articole despre:
gorj accident mina ce oltenia victime