MENIU

Noi gafe ale premierului Viorica Dăncilă

Viorica Vasilica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a fost la primul raport în fața Parlamentului! A vorbit despre buget, dar nu a reușit să pronunțe nici măcar o dată corect termenul.

La solicitarea PNL, șeful Executivului a încercat să explice destinația banilor obținuți din creșterea economică.

Liberalii au reclamat că, paradoxal, avem cea mai mare creștere economică din UE, însă românii nu o duc mai bine. Viorica Dăncilă confirmă creșterea economică record din 2017, însă a uitat de cea a inflației.

Premierul a gafat de mai multe ori în cadrul discuțiilor de azi: a vorbit de dezbaterea "parlamentală" sau a încurcat autostrada Sibiu-Pitești cu autostrada București-Pitești.

Viorica Dăncilă s-a declarat ″uimită″⁣ de comunicatul transmis de Adminstraţia Prezidenţială după întâlnirea pe care a avut-o marţi cu preşedintele Klaus Iohannis, precizând că cel mai bine ar fi să fie făcute publice stenogramele întrevederii.

Întrebată la Parlament care sunt concluziile după întâlnirea cu Iohannis, Dăncilă a răspuns:

"Sincer, sunt un pic uimită. Am văzut comunicatul domnului preşedinte. Eu sunt uimită de acel comunicat, dar nu vreau să fim în postura de a nu crede ceea ce a scris domnul preşedinte în comunicat sau ceea ce spun eu. Cred că cel mai bine ar fi ca domnul preşedinte să arate stenogramele întâlnirii şi atunci ne-am edifica toţi″.

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă