MENIU

Noi dezvăluiri şocante în cazul copilului de 9 ani care şi-a înjunghiat mortal bunica

Noi dezvăluiri şocante în cazul copilului de 9 ani care şi-a înjunghiat mortal bunica

Noi dezvăluiri șocante în cazul copilului de 9 ani care și-a ucis bunica. Băiatul provenea dintr-o familie problematică. Chiar tatăl micuțului, muzician la Operă de meserie, a fost condamnat in urmă cu 6 ani la inchisoare pentru că și-a agresat un copil

Cazul lui Daian Dinulescu a ținut primele pagini în presa din România, în urmă cu câţiva ani, după ce a fost acuzat că-și maltrata fiul din prima căsnicie. În urma unei anchete de lungă durată, judecătorii l-au condamnat pe tenor la 4 ani de închisoare cu suspendare și i-au cerut să-i achite fiului daune morale în valoare de 20.000 de lei.

 Povestea de coșmar a început când copilul avea câțiva ani. Bărbatul a început să-și lovească fiul în repetate rânduri, iar fosta soție a declarat în instanța că obișnuia să-l găsească pe băiat închis în debara și udat cu apă rece.

Mai mult, în timpul procesului, au mai fost lansate acuzații grave de către verișoara lui, care a susținut că ar fi fost violată de tenor, scrie wowbiz.ro.

Daian Dinulescu este tenor la Filarmonica George Enescu. Mama copilului acuzat de crimă este medic, iar bunica care a fost ucisă a fost învățătoare.

"Am lovit-o cu cuțitul pe bunica" - Apelul şocant la 112 al copilului de 9 ani care şi-a ucis bunica

Mai multe articole despre:
crimă copil bunică