MENIU

Noi dezvăluiri ale lui Dan Tăpălagă! Un om al lui Dragnea, plătit regeşte fără să facă nimic !

Unul dintre consilierii lui Liviu Dragnea a încasat 43 de mii de lei, timp de nouă luni, de la Compania Națională Aeroporturi București, în condiţiile în care a trecut pe la locul de muncă o singură zi, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. 

Cristina Elena Neamțu, consilier personal al lui Dragnea în perioada cât a fost ministru la Dezvoltare, era și consilieră la PSD. Numele ei a apărut într-un raport întocmit de corpul de control al fostului ministru al transporturilor Felix Stroe, fiind menționat alături de alte trei persoane care ar fi fost angajate doar cu numele la Compania de Aeroporturi, scrie G4Media.ro.

Cristina Neamțu nu a răspuns apelurilor și mesajelor până la ora publicării acestor informaţii, în timp ce Compania Națională de Aeroporturi Bucureștia precizat că Neamțu a părăsit postul pe 18 februarie, prin acordul părților.

Iniţial, numele Cristina Elena Neamțu n-a atras atenţia nimănui la începutul lunii februariem când Digi24 a publicat informații dintr-un raport realizat de corpul de control al fostului ministrul al transporturilor, Felix Stroe, dar care nu a fost niciodată făcut public. 

Potrivit G4Media.ro, informațiile despre problemele descoperite la Compania Națională Aeroporturi s-au scurs în presă la câteva săptămâni de la demisia premierului Mihai Tudose, aflat în conflict cu liderul PSD. Ministrul Transporturilor se pozitionase în tabăra fostului premier.

Raportul prezintă situaşia a patru persoane angajate plătite generos, dar care nu au stat foarte mult pe la serviciu. 

  • Cristina Elena Neamţu – în 9 luni, a fost prezentă la locul de muncă mai puţin de două ori. A încasat 43.003 lei;
  • Mihai Petrescu – într-un an a încasat 130.378 lei, dar au existat zile în care nu a fost prezent la serviciu;
  • Mihai Comănescu – a încasat 127.879 lei dar au existat zile în care nu a fost prezent la serviciu;
  • Camelia Meţler – într-un an şi şase luni a fost prezentă la muncă 112 minute. A încasat în această perioadă 70.894 lei

Cei patru au fost angajați prin concurs, a explicat Compania Națională Aeroporturi București într-un răspuns pentru G4Media.ro.

Compania susține că Neamţu a fost angajată pe postul de „referent de specialitate” iar contractul de muncă a încetat la data de 19 februarie prin acordul părților, deci la scurt timp după apariția informațiilor în presă.

Ceilalți trei sunt în continuare angajați, se mai arată în răspunsul Comaniei Aeroporturi București. În ce privește sumele încasate, Compania invocă faptul că salariul este confidențial.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Dan Tapalagă Hotnews