MENIU

Noi detalii zguduitoare din ancheta care îl vizează pe Dan Diaconescu - Cum le-a cunoscut pe fetele minore la hotelul lui Murad

Dan Diaconescu

Apar noi detalii despre cazul în care este implicat Dan Diaconescu.

Apar noi detalii șocante în ancheta bombă care îl vizează pe Dan Diaconescu. Potrivit unor surse fostul om de televiziune le-ar fi cunoscut pe gemenele minore la un spectacol organizat la un hotel din stațiunea Olimp, patronat de Mohammad Murad. Acolo fetele ar fi susținut un program artistic. Diaconescu le-ar fi invitat la masa lui și ar fi reușit s-o seducă, inițial, pe una dintre ele, după care a reușit să întrețină relații sexuale și cu sora ei. 

El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca vineri să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acuzațiile oficiale: Două infracțiuni de act sexual cu un minor și cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile

"Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, din municipul București, bănuit de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor, 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore", a transmis IPJ Constanța. 

Fostul realizator de televiziune a fost ridicat, joi, de polițiști din locuința lui din București, într-un dosar în care se fac acuzații de act sexual cu minori și folosire a prostituției infantile.

Diaconescu ar fi plătit - spun surse din anchetă - pentru a avea de mai multe ori relații intime cu două adolescente gemene, minore, și ar fi căutat o fată căreia să-i cumpere virginitatea. "Totul este o invenție", a declarat el joi seara.

Mai multe articole despre:
Dan Diaconescu