MENIU

Noi detalii ŞOCANTE despre medicul Burnei: "Dacă va fi cazul, vom face şi exhumări de copii"

Apar detalii îngrozitoare din ancheta privindu-l pe medicul Gheorghe Burnei. Potrivit unor surse judiciare, renumitul ortoped ar fi cumpărat de la măcelărie oase de animale, pe care le folosea în operaţii pe copii.

Conform unor surse judiciare în cazul doctorului Burnei, acelaşi procuror care instrumentează cazurile de corupţie ar investiga şi mai multe acuzaţii de vătămare corporală gravă şi tentativă de omor, pentru care deja s-ar fi început urmărirea penală „in rem”.

Există chiar zvonuri, vehiculate deja în presă, potrivit cărora ar exista şi cazuri de decese care i s-ar imputa doctorului Burnei. „Deocamdată, suntem într-o fază preliminară, adunăm probe, consultăm acte medicale. Dacă va fi necesar, dacă se impune şi vor fi indicii clare, atunci vom face şi exhumări de copii, fără discuţie”, a declarat, în exclusivitate pentru ziarulring.ro, o importantă sursă din anchetă.

Medicul Gheorghe Burnei se află în arest la domiciliu, de duminică seară, după ce Tribunalul București a respins propunerea Parchetului de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
copiii Gheorghe Burnei exhumari doctor otoped