MENIU

Noi detalii șocante despre bărbatul că a ucis-o pe fetița din Berceni. Era agresiv nu doar cu fostele iubite, ci și MAMA

Foto colaj Realitatea Plus

Ies la iveală noi detalii șocante despre presupusul criminal din Berceni. Marcel Șerbuc și-ar fi agresat fizic în tinerețe propria mamă. Și fostele lui partenere rup tăcerea. În 2014, una dintre iubite, care era în ultimul an de liceu, nu ar fi fost lăsată să meargă la scoală iar telefonul i-a fost confiscat. Femeia a povestit că a fost lovită ani la rând și amenințată că dacă nu-l ascultă, o bagă pe mama ei în scaun cu rotile. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional. 

Mama bărbatului a vorbit cu anchetatorii și a precizat că fiul ei, după ce a aflat că a fost căutat de poliţie, i-ar fi mărturisit că a făcut ceva foarte grav şi că a omorât-o pe fiica concubinei sale.

 

Suspectul i-a relatat mamei sale ca și cum ar fi fost ceva accidental, lucru neconfirmat de legiștii, care au stabilit că moartea a fost violentă și provocată cu intenție, prin strangulare.

 

Fosta soţie a bărbatului a precizat și ea că bărbatul era extrem de gelos și de violent, atât verbal, cât și fizic. Ea a relatat că Cebuc a ameninţat că o va omorî și o va băga într-un sac, adică exact ceea ce a pățit fetița de 12 ani de a cărei ucidere este considerat principalul suspect. 

 

Marcel Şerbuc, principalul suspect, va ajunge în România după ce judecătorii de la Tribunalul din Amsterdam vor definitiva decizia de extrădare.