MENIU

Surse: Rămășițele carbonizate de la marginea Capitalei, ale unui bărbat - Noi detalii în CRIMA din Măgurele. Primele imagini

Noi detalii înfiorătoare în CRIMA de la marginea Capitalei - Oamenii legii, pe urmele autorului care a incendiat cadavrul

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei înfiorătoare din Măgurele, pe un câmp de lângă Capitală. Rămășitele umane descoperite în mașina incendiată sunt ale unui barbat, potrivit surselor Realitatea PLUS. Ancheta de amploare continuă. Toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din jurul zonei în care au fost găsite cadavrul și mașina arsă sunt analizate acum de oamenii legii. 

Oamenii legii au descoperit că mașina în care a fost găsit cadavrul este înmatriculată în Italia, însă nu se știe cum a ajuns în România sau cine este proprietarul. Autoritățile fac verificări pentru a identifica victima. Specialiștii spun că modul de operare este unul similar cu cel al infractorilor din penitenciare.

Imagini din ziua crimei au surprins și doi tineri ce par a veni dinspre câmp. Anchetatorii au ridicat mii de imagini de pe camere, potrivit Realitatea PLUS. 

Descoperirea macabră de sâmbătă pe un câmp din apropierea Capitalei, la Măgurele, pune în dificultate anchetatorii. Cercetările sunt complexe.

Autoritățile au o misiune dificilă în încercarea stabilirii identității persoanei ale cărui rămășițe carbonizate au fost găsite în portbagajul mașinii incendiate. 

Au fost prelevate deja probe ADN di nrămășițele umane, dar este dificil pentru că acestea au ars mai multe.

A fost ridicata deja masina si dusa pentru expertiză. Potrivit informațiilor Realitatea PLUS, mașina ar fi fost înnmatriculată în Italia.

Autoritățile iau in calcul toate ipotezele în această anchetă. 

Primele ipoteze sunt terifiante. Este posibil să fie vorba de o răzbunare în stil mafiot. Victima ar fi suferit o lovitură puternică, apoi ar fi fost tranșat și mașina, ulteior, incendiată, potrivit informațiilor Realitatea PLUS.

Descoperire macabră pe un câmp, lângă București: Rămășițe umane carbonizate - Primele ipoteze sunt terifiante

Mașina a fost găsită după ce martori au sunat la 112 și au anunțat incendiul. După stingerea flăcărilro de pompieri, oamenii legii au descoperit însă că în portbagajul mașinii se aflau mai multe rămășițe umane carbonizate. Este vorba de mai multe oase.

Au fost făcute verificări pentru găsirea proprietarului după seria de șasiu a mașinii. 

Cazul este anchetat de procurori din Ilfov, sprijiniți de criminaliști din Poliția Română de la Institutul Național de Criminalistică.