MENIU

Noi detalii în dosarul accidentului mortal produs de fiului judecătoarei Dafinescu

Sursă foto: Captură ecran Igj.ro

Apar noi detalii în cazul fiului judecătoarei din Gorj care a ucis o femeie cu mașina. Vecinul tânărului care se afla cu el în autoturism, în momentul accidentului, a fost audiat de procurori. Nici el nu a mers la poliție după tragedie, ci s-a dus acasă. De altfel, șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului și s-a predat abia după 12 ore, relatează Realitatea PLUS.

Dosarul în care este cercetat fiul judecătoarei Elena Dafinescu de la Judecătoria Novaci a fost declinat de la Parchetul din Gorj către Parchetul General. Judecătorii trebuie, practic, să continue ancheta și să afle cum s-a întâmplat evenimentul de la începutul lunii august.

Surse Realitatea PLUS, spun că tânărul în vârstă de 25 de ani nu ar fi fost singur în mașină în momentul producerii accidentului, ci și o altă persoană. Este vorba despre vecinul tânărului, care s-a ascuns și nu a declarat accidentul. Se pare, însă, că acesta ar fi fost, în cele din urmă, audiat și va fi cercetat în calitate de martor în dosar. 

Accidentul în urma căruia o femeie în vârstăî de 52 de ani și-a pierdut viața a avut loc în noaptea de 19 august, polițiștii din Novaci  fiind sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că pe raza orașului a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei.

Acesta s-a prezentat la poliție o zi mai târziu. Tânărul a fost testat cu etilotestul și, după aproape 12 ore de la producerea accidentului, încă mai prezenta urme de alcool în sânge. Pe numele fiului judecătoarei Dafinescu a fost emis un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

În prezent, acesta se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Tânărul nu se află la prima abatere și asta după ce fosta sa iubita l-a acuzat de viol.

Mai multe articole despre:
fiu judecator dafinescu dosar penal