MENIU

Noi detalii în cazul accidentului teribil de la Arad! Cine era tânărul care și-a pierdut viața după ce a fost decapitat de un cablu - Detalii cutremurătoare

Accident teribil Arad/ Captură video

Apar noi detalii în cazul tânărului care a murit decapitat de o sârmă, în timp ce să plimba pe skijet! Bărbatul de 29 de ani era medic stomatolog și fiul unui renumit doctor din județul Timiș. Colegii, prietenii și pacienții tânărului sunt în stare de șoc și acum. Accidentul teribil a avut loc pe un lac din județul Arad. Acesta se afla cu un grup de prieteni în excursie. 

Tânărul era pasionat de plimbările cu skijetul, iar mai toate postările sale de pe rețelele sociale sunt dedicate acestui hobby... care până la urmă i-a fost fatal. Acesta era cadru universitar la Universitatea de Vest din Timișoara.

Și tatăl său este un respectat medic din zona Banatului. Profesorul Doctor Riviș Mircea este specialist în chirurgie orală și maxilo-facială și deține mai multe clinici în oraşul de pe Bega.

Cristian a sfârșit tragic în timpul unei vacanțe în județul Arad. Se pare că tânărul de 29 de ani se plimba cu ski jetul și nu a observat o sârmă amplasată deasupra lacului. Din cauza vitezei, a fost decapitat pe loc.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță care nu a putut decât să confirme decesul bărbatului. Pe skijet se mai afla o tânără de 22 de ani a fost rănită usor.