MENIU

Noi DETALII din cazul morții fetiței românce de 5 ani, din Franța. Ce au descoperit medicii legiști după efectuarea necropsiei

Suspect (centru) deces copila Franța/ Captură video

Apar noi detalii în cazul fetiței de cinci ani din Franța găsită moartă într-un sac de gunoi. Rezultatele preliminare ale autopsiei arată că nu există nicio urmă de abuz sexual pe trupul fetiței românce, însă va fi nevoie de analize mai amănunţite pentru a se afla cu exactitate cauza morţii. Trupul copilei a fost găsit ascuns în apartamentul unui adolescent de 16 ani cunoscut cu probleme psihice și care ieșise recent dintr-un spital de Psihiatrie. Tânărul a fost ulterior reținut de polițiști. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 

Copila a fost găsită fără suflare, într-un sac de gunoi, în localitatea Rambervillers, din nord-estul Franței. Camerele de supraveghere din zonă au surprins și ultimele clipe din viața fetiței. Aceasta ieșise cu mama și cu sora mai mică în parc, iar la întoarcere, femeia le-a lăsat pe amândouă în fața locuinței. Când s-a întors, micuța dispăruse.

"Când m-am întors la geam, n-am mai văzut fata. Am alergat în toate direcțiile, cred că m-au surprins camerele de supraveghere. Și am strigat după ea, dar nu mi-a răspuns copila", povestește mama fetei.

Suspectul crimei odioase este un tânăr de 16 ani cunoscut cu probleme psihice, care a fost externat recent dintr-un spital de Psihiatrie. Oamenii din zonă le-au povestit polițiștilor că tânărul se plimba de câteva zile pe străzile orașului și acosta fetițe sub pretextul că are o pisică pe care vrea să le-o arate. Potrivit presei franceze, apartamentul în care a fost găsit trupul copilei de cinci ani aparține mamei suspectului și e situat la mai puțin de 200 de metri de casa părinților fetei.

Moartea fetei a șocat întreaga comunitate, iar primele rezultate ale autopsiei arată că nu există nicio urmă de abuz sexual pe trupul ei. Nu se știe însă cu exactitate cauza morții. Între timp, suspectul crimei a fost reținut. 

Mai multe articole despre:
fetita deces deces fetita franta adolescent necropsie