MENIU

Noi detalii despre familia șoferului drogat. Om de afaceri: „Acest Pascu, din Bucuresti, este cel mai mare cămătar”

Noi detalii despre familia șoferului drogat

Ies la iveală noi detalii șocante despre afacerile de cămătărie ale familiei drogatului criminal. Omul de afaceri din București era acuzat în urmă cu 10 ani de un politician din Galați că i-a luat un magazin prin acte false. 

Un politician și om de afaceri din Galați a ajuns la spital dupa o executare silită. Totul după un împrumut de 25 de mii de euro care nu a fost achitat la timp. Fostul consilier județean Mircea Cadar spunea în anul 2013 că mai mulți recuperatori au intrat peste el în casă, unde l-au amenințat cu un pistol și i-au luat mai multe bunuri de valoare. 

„Este un act de cămătorie, acești oameni au intrat înăuntu cu o firmă de recuperatori, fără niciun drept. Cămătarul de la București se numește Pascu, m-am interesat că are peste o sută de acte de cămătărie acolo”, spunea presei locale omul de afaceri cu 10 ani în urmă.

Filmul accidentului teribil provocat de șoferul drogat Vlad Pascu - Cum a fost lăsată beizadeaua să ucidă

Știrea a ajuns, la acea vreme și în media centrală.

“Am fost amenintat cu pistolul si cu cutitul de un baiat care se ocupa cu recuperari!”, a declarat Mircea Cadar pentru observatornews în 2013   Falimentul l-a ingropat in datorii, iar acestea l-au trimis direct in mainile camatarilor.

“Un domn Pascu a venit de la Bucuresti, m-a sunat si a zis ca vrea sa-i dau 300.000 de euro. Acest Pascu, din Bucuresti, este cel mai mare camatar”, spunea Cadar. La cateva zile de la amenintarea interlopa, afaceristul a primit o vizita-surpriza.

Conform spuselor omului de afaceri, cămătarii au intrat inauntru, au taiat usile de inox si au luat tot ce au putut găsi de valoare: televizoare color, covoare persane. Au vrut sa-i ia si viata, acuza afaceristul, care spune ca a fost amenintat cu pistolul, dupa care a ajuns la spital.

Andreica, declarația care ar putea schimba cursul anchetei în cazul 2 Mai: „Șeful de la Rutieră Constanța a fost la locul faptei. L-a pus pe Vlad să-și sune tatăl”

Mai multe articole despre:
sofer drogat accident camatar om de afaceri