MENIU

Nicușor Dan: Atacurile oamenilor lui Firea la adresa mea au scopul de a ascunde dezastrul din Primăria Capitalei

Nicușor Dan: Atacurile oamenilor lui Firea la adresa mea au scopul de a ascunde dezastrul din Primăria Capitalei

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, susține că atacurile tot mai dese venite dinspre tabăra actualului primar general Gabriela Firea și a apropiaților săi sunt un semn că se tem tot mai mult de înfrângere. În direct la "Legile Puterii", candidatul dreptei a mai afirmat și că, atunci când așa-zisele acuzații la adresa sa vor fi formulate clar, nu va ezita să se adreseze instanțelor, pentru a dovedi ca sunt false.

"Spre deosebire de alte dăți, dreapta pare să fi înțeles mesajul venit din partea susținătorilor "Vrem să ne scăpați de PSD în București și a reușit să aibă, mai întâi, candidatul comun la Primăria generală, , apoi la primăriile de sector. Pe de altă parte, alinața care se prefigura, PSD-Pro Româmnia-ALDE nu s-a reazlizat, deși Gabriela Firea și-ar fi dorit și avem trei candidaturi pe partea stângă," a afirmat candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, în direct la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus. 

 

E o rușine ca acest om să fie viceprimarul capitalei. Să nu uităm că a fost repreznetantul primarului general, i-a ținut loc care a ținut locul la 10 august. Niciodată nu mi se aduc astfel de acuzații cu sbiect  și predicat, ca să mă pot adresa justiției, tot  timupl sunt ,,am auzit, mi s-a spus

Gabriela Firea e președintele PSD București si este un exponent al PSD. Dacă ne aducem aminte din 2017, înainte să se supere pe Liviu Dragnea, ii ridica adevărate ode despre cât de bine conduce partidul. Gabriela Firea este o femeie ambițioasă, evident că dacă ar putea ar prelua șefia PSD, dar din păcate pentru dânsa este un politician care iscă conflicte cu toată lumea, în mandatul ei a avut primari de sector, a avut guvern de aceeași culoare politică și s-a apucat să spună despre fiecare că nu e în stare să o ajute și iată că s-a izolat. Mi-e greu să cred că o să ajungă vreodată președintele PSD," a afirmat Nicușor Dan.

Candidatul dreptei a criticat și atacurile la adresa sa, venite în special din partea viceprimarului Aurelian Bădulescu, un apropiat al Gabrielei Firea. "Sunt cancanuri menite să acopere dezastrul de la Primăria Capitalei, falimentul, lipsa apei calde, trafic infernal, problemele de mediu."

Mai multe articole despre:
nicusor dan pnl usr primarie firea