MENIU

Nicuşor Dan: Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei

Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, joi, că Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei, el precizând că sunt alegeri într-un singur tur, există două bazine mari în Bucureşti şi în funcţie de cine va mobiliza mai bine bazinul electoral, va câştiga alegerile.

Primarul Capitalei a fost întrebat, într-o conferinţă de presă despre sondajul de opinie care o dă pe Gabriela Firea la 29%, şi dacă există un risc ca aceasta să câştige alegerile în 9 iunie.

”Evident, eu am spus asta de foarte multă vreme, este o chestiune de mobilizare. Sunt alegeri într-un singur tur, există două bazine mari în Bucureşti, unul anti-PSD, sau să îi spunem de dreapta şi unul PSD, sau să îi spunem de strânga şi în interiorul acestor bazine, fiind mai mulţi candidaţi, oamenii se orientează spre cel mai bine plasat”, a afirmat Nicușor Dan.

El a precizat că, în funcţie de cine va mobiliza mai bine bazinul electoral, va câştiga alegerile.

”Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei”, a mai spus Nicuşor Dan. În ceea ce privește candidatura lui Sebastian Burduja, Nicuşor Dan a spus că acesta nu are şanse.

Promovare electorală - Partidul Social Democrat - Organizația Mun. București CMF 21240002

Mai multe articole despre:
nicusor dan gabriela firea alegeri locale bucuresti