MENIU

Nicușor Dan, atac la Gabriela Firea, pe pasajul Nicolae Grigorescu: Pretinde că l-a lăsat „la cheie. A uitat să lase şi banii necesari”

Nicușor Dan și Gabriela Firea Foto: INQUAM/Octav Ganea

Nicușor Dan, un nou atac la Gabriela Firea. Actualul primar general al Capitalei îi reproșează predecesoarei sale că nu a lăsat niciun ban pentru pasajul suprateran Nicolae Grigorescu, deși susține că a lăsat proiectul „la cheie”. 

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat luni că Gabriela Firea nu a lăsat și „banii necesari” pentru Străpungerea NicolaeGrigorescu - Splai Dudescu, proiectul „la cheie” pe care susține că l-a lăsat după mandatul său la Primărie.

Nicușor Dan a explicat că suma de bani pentru pasajul suprateran va fi propusă miercuri pentur  aprobarea rectificării bugetare în şedinţa CGMB. Pentur proiect a fost alocată suma de 11,3 milioane lei pentru exproprierile necesare execuţiei etapei a doua a proiectului Străpungere Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu. 

„Prin proiectul de rectificare bugetară pe care îl voi supune aprobării consilierilor generali în şedinţa CGMB de miercuri, 31 august 2022, am alocat 11,3 milioane lei pentru realizarea exproprierilor necesare execuţiei etapei a doua a proiectului Străpungere Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu. Etapa a doua presupune lărgirea la trei benzi pe sens a străzii Iuliu Haţieganu, între pasajul peste Dâmboviţa şi Calea Vitan, pe o lungime de 1,3 kilometri. Vom realiza străpungerea Nicolae Grigorescu – Splaiul Dudescu în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 şi Primăria Sectorului 4: Primăria Capitalei finanţează exproprierile, iar primăriile celor două sectoare vor asigura execuţia lucrărilor. P.S. Gabriela Firea pretinde că ne-a lăsat acest proiect la cheie. A uitat un mic detaliu: să lase şi banii necesari”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.