MENIU

Nicușor Dan: „A face campanie electorală în școli folosind o criză medicală este o josnicie”

nicusor dan

Candidatul Dreptei la Primăria Bucureștiului a susținut o conferință de presă la sediul de campanie. Acesta a criticat ingerințele politice în școli ale administrației Firea, deplângând folosirea crizei medicale în scopuri electorale.

Nicușor Dan: „Distribuirea de foloase materiale în campanie nu este permisă de legislația electorală în vigoare. Este interzisă de asemenea campania electorală în școli. Funcționarii publici nu se pot implica în campania electorală, legea nu le permite. Este nevoie de măști în școli și este de competența autorităților locale să ofere măști copiilor care nu-și permit. Totuși, acest lucru ar trebui să fie făcut în mod instituțional. A face campanie electorală în școli folosind o criză medicală este o josnicie. Îi invit pe oameni să vină pe 27 septembrie la vot, ca să trimită acasă această administrație de la Primăria Capitalei. (…)

Candidatul Dreptei a vorbit și despre planurile pe care le are din posibila calitate de viitor primar

Nicușor Dan: „La 00:00 o să începem să lipim afișele electorale, sunteți invitați această acțiune. (…) Vrem să le dăm bucureștenilor bilanțul real al acestei administrații și să le arătăm ce putem face pentru ei. Putem face o adminisrație care cu adevărat se adresează bucureștenilor. Alegătorii sunt întotdeauna mai inteligenți decât noi. Vreau să mulțumesc miilor de voluntari de la PNL și USR-PLUS, dar și celor neînregimentați politic. Ei ne ajută enorm în această campanie. (…)”

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
Nicusor Dan