MENIU

Nicușor Dan a dat startul campaniei electorale la miezul nopții

sursa: facebook ND
sursa: facebook ND
sursa: facebook ND

Candidatul Dreptei pentru funcția de primar al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinut de USR-PLUS şi PNL, a dat startul campaniei electorale încă din primele minute. S-a întâmplat la miezul nopții, când acesta, alături de Ludovic Orban și Dan Barna, a lipit primul banner în Piața Victoriei.

Ludovic Orban, prim-ministru: „Fac apel către toţi bucureştenii educaţi, toți bucureștenii care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii patru ani de zile, către toți bucureștenii care își doresc să trăiască într-o capitală europeană: să fie activi în această campanie, să se mobilizeze, să-i convingă pe cei nehotărâţi, astfel încât pe data de 27 septembrie, să eliberăm Bucureştiul, să punem competenţa, bunul-simţ, educaţia, priceperea, cinstea la lucru pentru binele bucureştenilor.”

Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei: „Am vrut în mod special să fim alături de voluntarii noştri care au muncit în toată această pre-campanie şi vor munci toată campania care urmează. E foarte important efortul pe care îl fac pentru că ei trebuie, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus. Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mulţi dintre oameni au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de pesedism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD.”

Și candidatul PNL pentru sectorul 6, Ciprian Ciucu, a marcat startul campaniei electorale în prezența președintelui partidului Ludovic Orban.

Mai multe articole despre:
Nicusor Dan