MENIU

Niculae Ciobanu, șeful DGA Călărași, acuzat de soţie: "Mă bătea. Mă înregistra în momentele intime"

Niculae Ciobanu, șeful DGA Călărași, acuzat de soţie: "Mă bătea. Mă înregistra în momentele intime"

Acuzaţii grave la adresa şefului Direcţiei Generale Anticorupţie Călăraşi. Și nu din partea oricui, ci chiar din partea soţiei lui. Femeia povestește că a fost bătută, sechestrată și umilită de el timp de cinci ani. Până la această oră, bărbatul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, dar potrivit presei locale, neagă toate acuzațiile. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Soţia comisarului şef de la DGA Călăraşi a povestit în detaliu coşamarul prin care a trecut cât a stat cu Niculae Ciobanu sub acelaşi acoperiş.

Femeia, medic la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași, a decis să vorbească pentru că nu a mai putut răbda.

"Mă bătea de faţă cu fiica mea. M-a bătut într-o dimineaţă cu cureau peste sâni pentru că nu avea cusută o gaică la pantaloni. Colegii de la Ambulanţă ştiu câtă bătaie am mâncat, mă vedeau vânătă, cu mâna ruptă, nu puteam să mai lucrez, mi-am luat concediu", povesteşte femeia.

Cristina suţine că a îndurat umilinţe de nedescris cât timp a stat cu soţul ei. Ea mai spune că era monitorizată și filmată permanent de soţ.

"Mă înregistra în casă şi în momente intime. Şi când mă bătea mă filma", mai spune aceasta.

Femeia susţine că i-a sesizat pe superiorii soţului ei. Potrivit ziarelor locale, şeful DGA Călăraşi neagă toate acuzaţiile. Acum, Cristina și Niculae Ciobanu nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş şi sunt în proces de divorţ.

 
Mai multe articole despre:
Niculae Ciobanu