MENIU

Nicu Alifantis, mesaj emoționant după moartea lui Victor Socaciu. Ce spune acesta

Nicu Alifantis

‘’Omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri", a afirmat Nicu Alifantis despre Victor Socaciu, în ziua morții muzicianului de 68 de ani. 

Într-o intervenție în cadrul unei emisiunii TV , Alifantis a transmis un mesaj emoționant după vestea morții lui Victor Socaciu.

"A fost o veste îngrozitoare. Într-adevăr Victor a fost un artist pentru că a avut har, pentru că ne lasă acum niște cântece deosebit de frumoase, iar puterea glasului lui, felul în care umplea șcena prin prezența sa, o să fie lucruri de care ne vom aminti cu drag și le vom duce lipsa. În clipa în care moare un artist e foarte trist pentru că rămâne în urmă o rană, iar anii trec, iar astfel de răni devin din ce în ce mai dese. Dumnezeu îl iubește, și așa cum Dumnezeu îl iubește l-am iubit și noi, și toți cei care i-au iubit muzica și au venit la spectacolele sale. În momentele astea ai un sentiment de revoltă și îți spui fir-ar să fie, omul ăsta chiar ar mai fi putut să facă foarte multe lucruri. Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei și prietenilor și tuturor iubitorilor muzicii folk" a mai spus artistul. 

Victor Socaciu se afla în spitalul Carol Davila din București de o lună de zile. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.