MENIU

Nicolae Robu l-a anunțat pe Orban că renunță la șefia PNL Timiș, după ce a pierdut primăria Timișoara

Nicolae Robu l-a anunțat pe Orban că renunță la șefia PNL Timiș, după ce a pierdut primăria Timișoara

  Primarul în funcţie al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, l-a anunţat, într-un mesaj, pe liderul PNL, Ludovic Orban, că îşi dă demisia din funcţia de conducere a PNL Timiş, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat.  

Duminică seara, după ce a pierdut alegerile de la Primăria Timişoara, Nicolae Robu şi-a anunţat colegii de partid că urmează să renunţe la preşedinţia filialei. Luni l-a înştiinţat de această decizie pe liderul naţional al PNL, Ludovic Orban, printr-un mesaj, potrivit news.ro.

”Domnule preşedinte PNL, având în vedere pierderea de către mine a alegerilor locale pentru funcţia de Primar al Timişoarei, prin prezenta, îmi dau demisia din funcţia de Preşedinte al Filialei Timiş a PNL. Cu stimă şi urări de succes pentru dv şi pentru PNL, Nicolae Robu”, i-a scris Robu lui Orban, potrivit unor surse din cadrul partidului.

Noul primar al municipiului Timişoara, candidatul USR, Dominic Fritz, a obţinut peste 52% din voturi, potrivit rezultatelor parţiale, în timp ce liberalul Nicolae Robu a obţinut puţin sub 30%.

Mai multe articole despre:
Nicolae Robu Ludovic Orban PNL