MENIU

Nicolae Ciucă, liber la replici față de criticile din PSD. Orice liberal are dreptul să reacționeze

Nicolae Ciuca și Marius Budai

Premierul Nicolea Ciucă, lider al PNL, a afirmat că orice liberal care este nemulțumit sau se simte vizat de atacurile venite din partea PSD poate reacționa. 

Întrebat despre criticile tot mai dese care vin din PSD, majoritatea avându-l drept țintă pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, Nicolae Ciucă a afirmat că nu va interveni pentru a le tempera.

"Întrebare: Ați primit mai multe solicitări din partea unor lideri PNL să răspundă atacurilor venite din PSD. Vor avea libertatea să o facă?

Nicolae Ciucă: PNL este un partid democratic și orice membru are libertatea să acționeze și să reactioneze cum crede de cunvință, în funcție de situație," a răspuns șeful PNL și al Guvernului.

Reacția premierului vine pe fondul unui scandal în coaliție și amenințări între liderii PNL și PSD privind o eventuală ieșire de la guvernare. PSD nu renunță la majorările de pensii și salarii anunțate, spune ministrul Muncii. De cealaltă parte, Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL, îl acuză pe Marius Budăi că vine cu promisiuni care nu pot fi realizate, în loc să facă reformele pe care ministerul și le-a asumat. 

Mai multe articole despre:
ciuca ciolacu conflict psd pnl