MENIU

Nicolae Ciucă, întâlnire cu membrii UiPath: Rezultatele lor în automatizare și cibernetică sunt o carte de vizită a sectorului IT din România

Președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit miercuri cu reprezentanții primei companii din România listată la bursa din New York - UiPath și cu fondatorul acesteia, Daniel Dines. 

 
„I-am întâlnit astăzi, pe reprezentanții UiPath - prima companie apărută în România care a fost listată la bursa de la New York. Rezultatele lor în automatizare și cibernetică sunt o carte de vizită a sectorului IT din România. Acest domeniu va defini viitorul, iar țara noastră trebuie să facă acest salt către dezvoltare și modernizare.
 
Digitalizarea României include și instituțiile publice, iar această reformă 2.0 se construiește prin fiecare serviciu pe care cetățenii îl pot accesa online.
 
Dezvoltarea sustenabilă nu se poate face fără consolidarea capitalului românesc, care trebuie să aibă curajul să abordeze piețele externe. Apreciez enorm la UiPath ambiția de a ieși pe plan internațional cu servicii românești de calitate, pentru clienți din toată lumea.
 
Esențial pentru dezvoltarea capitalului românesc este să oferim un cadru fiscal predictibil și eficient, care să asigure oportunități pentru mediul de afaceri. PNL va milita în continuare pentru un climat economic favorabil investițiilor”, a transmis Nicolae Ciucă, președintele Senatului, președintele PNL.