MENIU

Nicolae al României: „Mă bucur că regele Charles a găsit în România, unde este acasă pentru mine, un loc aproape de sufletul său”

Nicolae al României - nepotul Regelui Mihai a vorbit, duminică, la Realitatea PLUS, despre proiectele sale pentru România și despre promovarea pe care o face țării noastre Regele Charles.

„Mă bucur că regele Charles a găsit în România, unde este acasă pentru mine, un loc aproape de sufletul său.

În proiectele noastre promovăm oamenii adevărați, locuri neștiute, lucrurile frumoase ale României.

Scopul nostru de a plata un milion de arbori în România în zoneele afecate de inundații. Încercăm să reparăm și este o oportunitate pentru tineri să ajute muntele, să înțeleagă ce înseamnă natura”, a spus Nicolae al României, duminică, la Realitatea PLUS.

Regeritor la monarhie și la faptul că popularitatea în această formă de reprezentare începe să scadă, Principele a spus: „Nu prea mai avem repere în societatea românească, poate este pentru că nu avem monarhie, asta cu siguranță ar ridica tot ce înseamnă unitate, tradiți, soidaritate, va fi o provocare pentru rege să ia legătura cu tineretul. Ei nu mai au repere. Cred că un factor important este tot ce înseamnă social-media. Monarhia trebuie să folosească anumite canale de comunicare. Trebuie să aibă proiecte care se pliază pe pasiunile lor. Monarhia trebuie să reia totul de la zero în România. Nu este ca Anglia, cu 1000 de ani de tradiție. Regele sau regina poate încuraja proiecte de infrastructură, sănătate, educație. Avem nevoie de lipiciul unei case regale între societate și autorități. Crează o stabilitate”.

Mai multe articole despre:
nicolae al romaniei charles romania