MENIU

NICIO concluzie la aproximativ 1 an de la accidentul în care a fost implicat Lucian Bode. Ce spune Parchetul

Mașină implicată în accidentul din 30 august 2020, în care se afla ministrul Lucian Bode / Captură foto

Aproape un an de la accident și nicio concluzie. Este vorba despre incidentul în care a fost implicat actualul ministru de Interne, Lucian Bode, într-o mașină a SPP-ului. Chiar dacă mașina demnitarului a fost filmată când mergea pe contrasens, procurorii nu au găsit niciun vinovat, relatează Realitatea PLUS. 

Pe 30 august se împlinește un an de la accidentul rutier provocat de mașina SPP în care se afla Lucian Bode, ministru al Transporturilor la vremea respectivă.
 
Reamintim că mașina oficialului a depășit o coloană de autovehicule aflate în trafic, pe linie continuă, apoi a lovit un autoturism care circula din sens opus. Au fost rănite două persoane din autoturismul lovit, iar actualul ministru de Interne a suferit răni la nas.
 
La aproape un an de la accident, dosarul, preluat de Parchetul General, este încă "în faza administrării probatoriului".
 
"În ceea ce privește dosarul care vizează accidentul rutier produs în cursul zilei de 30.08.2020 pe raza comunei Drăganu, județul Argeș, în urma căruia au fost vătămate trei persoane, aflat pe rolul Secției parchetelor militare, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă (...) și de nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Dosarul este în faza administrării probatoriului, fiind dispusă efectuarea unei expertize medico-legale la IML ”Mina Minovici”, al cărei raport nu a fost finalizat", se arată în răspunsul oferit HotNews.ro.
Mai multe articole despre:
bode accident bode masina spp parchet