MENIU

"Ne-au ucis piticul nostru drag! Eşti în sufletul nostru". Strigat de durere al mamei îndoliate

Părinţii îşi plâng copiii care au murit în incendiul din Colectiv. Mama Alexandrei Matache, tânăra de 26 de ani care a murit la spital duminică, după rănile grave suferite, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cutremurător.

"Ne-au ucis piticul nostru drag. Mami, tati si Marku te iubesc esti in sufletul nostru!", a scris pe facebook mama lui Alexis tânăra de 26 de ani care a murit în urma incendiului din Clubul Colectiv.

Mama sfâşiată de durere deja a primit mesaje de codoleanţe de la prietenii de pe reţeaua de socializare:

"Dumnezeu sa-ti odihneasca copila ta frumoasa ! Regret profund si sunt cu sufletul meu de mama,alaturi de tine,colega si prietena mea ! Dumnezeu sa-ti dea putere si forta interioara,sa poti sa duci pe picioare acest necaz !
....cuvintele,sunt de prisos..."

Pe de altă parte, mama lui Alexis a mai postat pe pagina sa de facebook o  fotografie de la ziua de naştere a fiicei, dar şi un mesaj în care precizează că "criminalii trebuie să plătească":

"Acum câteva luni își sărbătorea ziua de naștere iar astăzi nu mai este lângă noi ne-au nenorocit singurul copil sufletul si inima noastră. Criminali trebuie sa plătească".