MENIU

NAUTIZ X1, cel mai rezistent smartphone din lume

NAUTIZ X1, cel mai rezistent smartphone din lume

Pentru că pentru utilizatori, în general, unele caracteristici sunt mai importante decât altele, s-a inventat Nautiz X1, un smartphone rezistent la condiţii extreme - scrie playtech.ro.

Indiferent cât vor evolua camerele din telefoane, calitatea display-urilor şi sistemele de operare, în permanenţă va exista un grup de utilizatori care, din motive obiective, îşi pot lua doar un anumit tip de telefon din cele existente pe piață. Este vorba de cei care lucrează în condiţii extreme zi de zi şi care nu-şi pot niciodată achiziţiona un ,,smartphone de fiţe”. În teorie, şi un telefon inteligent este prea mult pentru ei, dar dacă se încadrează în , poate fi achiziţionat.

Nautiz X1 este înfăţişat ca fiind cel mai rezistent smartphone la ora actuală din segmentul business. Deşi această asociere de cuvinte ar putea fi un argument de achiziţie suficient pentru anumiţi oameni, din fericire aparatul de mai sus mai ştie şi altceva decât să reziste la îngheţ. Realizat în conformitate cu standardul IP67 al armatei americane, Nautiz X1 poate fi scufundat în apă şi nu are probleme cu praf sau nisip. O altă certificare, STD-810G, se traduce printr-o rezistenţă semnificativă la umiditate, vibraţii, şocuri şi temperaturi extreme, mici sau mari. Cu o greutate de sub 180 de grame, este şi unul dintre cele mai uşoare aparate din această clasă.

Panoul de 4 inci folosit aici se vede perfect în soare şi este protejat cu Gorilla Glass. Are un procesor dual-core de 1GHz, 1GB RAM şi toate elemente de conectivitate obişnuite, Bluetooth, WiFi, busolă şi altele. În plus, un alt aspect profi se materializează prin modulul GPS profesional de tip u-blox GPS. Camera principală are 5 megapixeli, iar sistemul de operare preinstalat, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, e departe de a fi cel mai nou. În cazul în care linia voastră de activitate vă obligă să aveţi un dispozitiv compatibil cu această platformă, printr-un restart Nautiz X1 poate la fel de bine să ruleze Microsoft Windows Embedded Handheld 6.5.

Deşi Nautiz X1 poate fi achiziţionat şi nu mai este nici pe departe în stadiu de proiect, se pare că pentru un preţ real trebuie să contactaţi producătorul prin email.