MENIU

Naţionala Artiştilor Fotbalişti susţine campania “Şi eu vreau să mă joc....”

Artiştii, politicienii şi oamenii de afaceri şi-au dat mâna să o ajute pe Maya. Un mic îngeraş, în vârstă de trei ani, care a avut neşansa să se nască cu paralizie cerebrală. Câteva zeci de persoane s-au întâlnit, la un restaurant din capitală, cu un scop nobil: strângerea de fonduri pentru micuţa Maya Elena Costin.

O acţiune caritabilă, pusă la punct până în cele mai mici detalii de către Ionuţ Negoi, liderul organizaţiei de tineret al partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).

Cum a început totul? Iniţiativa au avut-o nouă copii care au vrut să îşi ajute prietena, pe Maya. Băieţi şi fetiţe, cu vârste între 4 şi 10 ani, care au ajutat la filmarea unui clip de două minute pentru prietena lor, pe melodia „Zbor prin nori” a lui Ştefan Stan. 

„Şi eu vreau să mă joc...”, motto-ul acestui eveniment caritabil, este mesajul pe care copiii l-au transmis adulţilor care au venit să o ajute pe Maya. Prezentatorul evenimentului a fost nimeni altul decât cunoscutul Kamara Ghendi, „jumătatea” trupei Alb Negru. Alături de el au fost nouă reprezentanţi ai Naţionalei Artiştilor Fotbalişti şi talentata Maria Geanina Udrea, o tânără de 15 ani, elevă a Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti”, din Bucureşti.

De la primele inflexiuni ale vocii Mariei Udrea, sala a vibrat de emoţie, însă atmosfera s-a încins la propriu odată cu melodiile ritmate ale lui Ionuţ Andraş de la Ro-Mania, Jimmy Dub, Andrei Ștefănescu şi Ghedi Kamara, Tavi Clonda, Cornel pasat de la Flamingo Boys şi alţi câţiva artişti. Toţi cei care au participat la acest eveniment au donat diverse sume de bani Asociaţiei Umanitare "DoarunPas" pentru ca Maya să poată să fie la fel ca frăţiorul ei, Vlad, sau ca oricare dintre prietenii ei.

Tot pentru ea a venit şi Grigore Marian Ionuţ, care împreună cu reprezentanţii firmei OneCoin au făcut deja o donaţie pentru ca părinţii Mayei să poată continua tratamentele micuţei, urmând ca sprijinul lor să continue sub formă de noi donaţii în moneda criptată OneCoin.

„Maya, să fii sănătoasă şi fericită şi toate energiile pozitive de aici să te ajute să fii la fel ca toţi ceilalţi copii!”, a spus în final Kamara, dupa ce a preluat microfonul de la Mihai Lazăr, preşedintele fondator al Naţionalei Artiştilor Fotbalişti din România.

Conturile în care se pot face donaţii pentru Maya.

”Acesta este un proiect de suflet pentru mine. Îmi doresc ca Maya și alți copii aflați în situația ei să aibă șansa unei copilării fericite. Vreau să le mulțumesc celor care nu au rămas insensibili la durerea acestui îngeraș. Evenimentul de azi este doar  începutul și nu vom renunța până cand nu o vom vedea pe Maya sănătoasă, jucându-se!” a spus Ionuţ Negoi, liderul organizaţiei de tineret al partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), la încheierea evenimentului caritabil.

Mai multe articole despre:
Nationala Artistilor Fotbalisti