MENIU

Natalia Gavriliță, premierul Republicii Moldova, în vizită la București - Agenda discuțiilor cu Nicolae Ciucă

Natalia Gavriliță, premierul Republicii Moldova, în vizită la București - Agenda discuțiilor cu Nicolae Ciucă

Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, este marți la București, unde participă la un forum de nivel înalt pentru piețele de capital. Este primită de premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria.

Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, se află marți, 13 septembrie, la București. Șeful Guvernului din țara vecină participă la „Moldova – Romania: Capital Bridges” – primul forum la nivel înalt dedicat promovării piețelor de capital de pe cele două maluri ale Prutului.

Înainte de Forum, șefa Guvernului moldovean este primită de premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria. Cei doi au o întrevedere în cadrul unui mic dejun de lucru, la ora 8.00, potrivit agendei publice a șefului Guvernului.

Forumul la nivel înalt Moldova - Romania: Capital Bridges se deschide la ora 14.00 și se desfășoară la Hotel JW Marriott, în Capitală.

Premierul Nicolae Ciucă și omologul său moldovean vor ține discursuri la ceremonia de deschidere, începând de la ora 14.00.

Forumul Moldova Romania Capital Bridges este dedicat promovării oportunităților din piața de capital din cele două țări. dedicat promovării oportunităților din piața de capital din cele două țări.

În cadrul vizitei de o zi în România, șefa Guvernului de la Chișinău va avea întrevederi și cu reprezentanții companiilor membre ale Camerei de Comerț Americane (AmCham) din România.