MENIU

Narcisa Iorga: Dacă Laura Georgescu vine marți la ședință, totul se blochează

<p>Laura Georgescu</p>

CNA a anuntat, luni dupa-amiaza, ca sedinta de marti nu se tine din lipsa de cvorum. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce Consiliul anuntase public ordinea de zi a sedintei.

Tot luni, Narcisa Iorga, membru CNA, a scris luni pe pagina sa de Facebook ca forul audiovizual "poate sa functioneze si fara" presedintele Laura Georgescu si ca, daca aceasta se va prezenta la sedinta de marti a Consiliului, cvorumul de sedinta nu va fi atins. Acum o saptamana, la prima incercare de a tine o sedinta CNA dupa publicarea mai multor inregistrari in care Laura Georgescu putea fi auzita folosind un limbaj dur si insulte cu diverse ocazii, sedinta nu a mai avut loc din lipsa de cvorum.

Luni, Narcisa Iorga a scris pe Facebook: "Daca [Laura Georgescu] iar vine in sala de sedinte, iar ne retragem. Sper sa inteleaga ca CNA poate sa functioneze si fara ea. Daca-i place atat de mult fotoliul de presedinte al CNA, sa-l ocupe in propriul birou, sa semneze bonuri de benzina si state de salarii[...]". Iorga avertizeaza ca forul are de rezolvat urgente si ca "suntem blocati de un om".

Mai multe, pe HotNews.

Mai multe articole despre:
CNA Narcisa Iorga Laura Georgescu