MENIU

Narcis Neaga redevine şef la Autostăzi, i s-a "eliberat" postul

Consiliul de Administrație al CNAIR a anunţat, luni, numirea în funcția de director general a lui Narcis Neaga. El va prelua mandatul pe 12 mai.

În comunicat se mai precizează că actualul directorul general Ștefan Ioniță a solicitat Consiliului de Administrație, luni, să ia act de faptul că la expirarea mandatului nu mai vrea să rămână în funcţie, ci doreşte să revină director al Direcției Tehnice și Calitate. 

Ștefan Ioniță a fost numit în funcție în ianuarie 2017.

La începutul lunii martie, Narcis Neaga a fost numit membru în Consiliul de Administrație al CNAIR, după ce timp de un an, compania a fost condusă, provizoriu, de Ștefan Ioniță.

Narcis Neaga a fost demis de la conducerea CNAIR în decembrie 2015, ca urmare a unei inspecții a Corpului de control al Ministerului Transporturilor, condus la vremea respectivă de Dan Marian Costescu, din cauza unor nereguli în construcția autostrăzii Sibiu-Orăștie.

Neaga a fost cercetat şi de DNA, pentru abuz în serviciu în legătură cu un contract privind autostrada Sibiu - Orăştie, dar la începutul lunii martie, procurorii anticorupţie au clasat dosarul, pe motiv că faptele nu sunt prevăzute în legea penală.

Mai multe articole despre:
DNA Narcis Neaga cnair