MENIU

Naționala Artiștilor Fotbaliști învitată de onoare la Târgoviște. Ce spectacol vor susține

În ultima zi a serbărilor de la Târgoviște, echipa Consiliului Local Municipal întâlnește Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, într-o bătălie care se anunță încă de pe-acum una cruntă. Seara mai mulți artiști vor încinge atmosfera pe scena din centrul orașului. Vor cânta...

Duminică la ora 15.00 Nationala Artistilor Fotbalisti–România este așteptată la Târgoviște. Acolo artiștii vor juca un meci cu echipa Consiliului Local, în cadrul Zilelor Cetății, care se desfășoară în aceste zile la Târgoviște.

Seara la ora 20.00 vor cânta artiștii care vor evolua la Sala Polivalentă în cadrul acestei confruntări, seara vor susține un concert în Piața Trilorului din centrul Municipiului Târgoviște.

Printre aceștia se numără trupa AlbNegru, Aurelian Temisan, Andi Grasu, Ionică Moroșanu, Ralflo, Ionut Andraș Ro-Mania, Rares Free Deejays. Daniel Iordachioaie, dar și Dorian Popa. Cornel Păsat și trupa Trouble Crew vor încinge atmosfera prin dansurile lor.

"Suntem onorați de invitația Consiliului Local Târgoviște, unde credem că vom avea o prestație la înălțime, așa cum am obișnuit publicul odată cu realizările noastre sportive și artistice", ne-a spus cantautorul Mihai Lazăr, președintele co-fondator al Naționalei Artiștilor din România.