MENIU

Naționala Artiștilor Fotbaliști, umilită în ultimul meci amical înainte de plecarea la Moscova

Aseară, la ora 18.00, Naționala Artiștilor fotbaliști a jucat un meci amical cu echipa de Juniori Republicani a Stelei, campioană națională. Partida a avut loc pe terenul din incinta liceului spotiv Mircea Eliade, din Capitală. A fost ultimul meci de pregătire pentru artiști, care la sfârșitul acestei săptămâni vor pleca la Moscova, pentru Campionalul Mondial al artiștilor, Art Football 2016.

Naționala Artiștilor Fotbaliști se află pe ultima sută de metri înaintea Art Footbal 2016 Moscova, competiție la care 3 ani consecutiv au ocupat locuri pe podium, iar in 2014 au câștigat locul I.

După meciul de pregătire cu Juniorii Republicani, Andrei Ștefănescu (AlbNegru) ne-a povestit care este starea Naționalei Artiștilor Fotbaliști înainte de plecarea la Moscova, dar și despre meciul greu de aseară, pe care l-au pierdut cu 6-2.

"A fost ultimul meci de pregatire înainte de plecarea la Moscova. Un meci greu, o echipă foarte bună, dar un test important pentru Naționala Artiștilor. Având în vedere că la Moscova nu vom întâlni echipe la fel de valoroase precum cea a Republicanilor Stelei, putem spune ca a fost un antrenament foarte util, care ne ajută sa ne creștem nivelul de joc.

Un adversar atât de puternic nu este doar un examen fotbalistic, ci și unul psihologic. O echipă puternică te întărește și fizic, nu doar mental, și, de multe ori, chiar din lecția înfrângerii ai mai multe de învățat decât dintr-o victorie. Iar echipa noastră, atat cât a putut, a arătat că poate juca un fotbal de calitate, că poate alerga și poate marca. Eu zic că echipa arată bine înainte cu o săptămână de plecarea la Moscova, un turneu atât de greu.

La fiecare meci am avut una sau doua absenţe, unii sunt accidentați, alții - obosiți. Aşa cum văd eu echipa acum, cu puterea pe care ți-o dă un meci oficial, sunt convins că vom ajunge în careul de Ași, în ultimele 4 ehipe ale lumii. Și Doamne ajută să jucăm și finala", a spus Andrei Ștefănescu, pentru realitatea.net.