MENIU

Accident de muncă în zona industrială a Iaşului: Un muncitor și-a pierdut viața. Cum s-a produs TRAGEDIA

Serviciul de urgență 112

Accident teribil petrecut în această dimineață, la Iași. Un muncitor și-a pierdut viața după ce a fost prins într-o celulă de tărâță, în timp ce curăţa pereţii acesteia. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul în vârstă de 45 de ani nu a mai putut fi salvat.

Accidentul a fost anunțat în această dimineață, prin apel la 112, de un angajat al fabricii de pâine, care a spus că un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost prins în celula de tărâță în timp ce curăța pereții acesteia, relatează Știri Diaspora, care citează Mediafax.

Pentru a se putea ajunge la locul în care se afla bărbatul a fost solicitată descarcerarea. 

Paramedicii l-au găsit pe muncitor inconștient. Deși s-au aplicat manevre de resuscitare, acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

„La ora 08.50 a fost făcut un apel prin 112 de la un angajat al fabricii Vel Pitar, Şapte Spice, care anunţa că este prinsă o persoană de sex masculin în vârstă 45 de ani în celulă de tărâță în timp ce curăţa pereţii acesteia. Nu poate ajunge la el şi solicită descarcerarea. Se dirijează descarcerarea de la D2 şi echipajul de prim ajutor (EPA) D2. La locul solicitării este găsit un bărbat în vârstă de 45 de ani, găsit inconştient. Se începe resuscitarea cardio pulmonara de către EPA D2 şi se dirijează echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Se declară decesul”, au transmis autorităţile ieşene.

Ulterior, într-un comunicat de presă, Vel Pitar a anunțat că tragicul eveniment a avut loc pe platforma industrială din Calea Chișinăului, nr 33, și nu la la fabrica de pâine Vel Pitar SA, din Iași.