MENIU

Munți de gunoaie, la doi pași de centrul capitalei. Autoritățile se fac că nu văd de ani de zile

Munți de gunoaie zac la doi pași de centrul  Bucureștiului, iar autoritățile nu fac nimic, deși locuitorii din zonă au făcut nenumărate plângeri în acest sens. Un telespectator Realitatea TV a semnalat această problemă și susține că locuitorii de pe această stradă sunt în această situație de ani buni, însă plângerile lor nu au fost luate în seamă. 

Potrivit martorilor, problema principală sunt câțiva vecini care refuză să-și facă contract la o firmă de salubrizare și depozitează tot gunoiul pe trotuar, iar atunci când nu mai au spațiu, se întind până pe șosea. Deși ceilalți vecini au încercat să discute cu cei în cauză, se pare că vinovații refuză orice fel de dialog, mai mult de atât, devin violenți atunci când sunt trași la răspundere.

Un telespectator Realitatea TV susține că a făcut mai multe sesizări atât la Primăria Sectorului 2, instituție de care aparține, cât și la Primăria Generală a Capitalei, însă în zadar. De ani de zile problema persistă, vinovații refuză să îndrepte greșeala, iar autoritățile se fac că nu aud. Fotografiile au fost realizate în sectorul 2, pe strada Latină, la doi pași de centrul capitalei.

”Ne-am săturat efectiv de murdăria omniprezentă pe strada noastră. Menționez că geografic ne aflam la intersecția Bd. Carol cu Calea Moșilor și str. Mântuleasa. Este o zonă centrală, în care acești oameni, ce locuiesc vis-a-vis de noi, nu au niciun sens de bun simț. Acești vecini, fotografiați în nenumărate rânduri, continuă să își depună cantități imense de gunoi menajer, piese de mobilier pe trotuar și pe carosabil (atunci cand trotuarul devine neîncăpător), în pofida nenumăratelor scrisori trimise la organele competente. Am primit de la dumnealor (vecinii) amenințări pentru faptul ca fotografiam gunoiul! Le-am explicat că nu este frumos ce fac, că îi ajutîm să își facă contract la o societate tip Rosal/REBU/Supercom doar-doar scăpăm de mizeria care îmbracă fără măsură strada noastră! Aceștia nu au fost de acord, dar au promis ca nu vor mai pune gunoiul aici. Ce credeți?! După câteva zile au reluat acest gest. Și continuă să o facă nestingheriți. Am renunțat , pe când încă era primar Dnul. Onțanu. Acum, cu noul primar, mi-am pus nădejdea că se vor schimba lucrurile aici. Dar nu s-a schimbat absolut nimic!”, se arată într-un mesaj primit pe martorocular@realitatea.net.

Dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit care poate deveni o ştire, ne puteţi trimite imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul realitatea.net, la rubrica martor ocular.

Mai multe articole despre:
Bucureşti gunoaie centrul Capitalei