MENIU

Motivul ȘOCANT pentru care o gravidă din Pakistan a acceptat ca un vraci să-i înfigă un cui în cap: femeia a avut dureri groaznice

Sarcină

Caz șocant în Pakistan! O femeie însărcinată s-a prezentat la un spital din Peshawar, regiune situată în nord-vestul țării, cu un cui înfipt în cap de către un vraci care i-a garantat că astfel va naşte un băiat. Femeia are acasă 3 fete și ar urma să o nască pe a patra. Acesta pare să fie motivul pentru care a apelat la metoda care i-a provocat dureri inimaginabile. 

Potrivit unor surse medicale, femeia ar fi ajuns la spital după ce a încercat să îşi scoată singură cuiul, relatează Agerpres, care citează AFP.

"Era pe deplin conştientă, dar avea dureri mari", a spus a doctorul Haider Khan, care a tratat-o pe gravidă.
 
Cuiul fusese înfipt cinci centimetri în craniu, fără a ajunge la creier, după cum a arătat o radiografie.
 
Cât privște femeia, aceasta a făcut o declarație absolut cutremurătoare. Mai exact, ea spune că este mama a trei fiice şi aşteaptă încă una, lucru ce ar fi determinat-o să apeleze la teribila metodă.

În Asia de Sud, a avea un băiat este adesea considerat de bun augur, deoarece se presupune că acesta va avea mai multe şanse să asigure viitorul financiar al părinţilor săi decât o fată.

Poliţia pakistaneză investighează cazul, urmând să o interogheze pe femeie.
 
"Vom pune în curând mâna pe vrăjitor", a spus şeful poliţiei din Peshawar, Abbas Ahsan.
 
Vindecătorii tradiţionali, ale căror practici îşi au adesea rădăcinile în misticismul sufi, sunt foarte răspândiţi în Pakistan, o ţară majoritar musulmană, chiar dacă diferite şcoli islamice dezaprobă astfel de ritualuri.
 
Mai multe articole despre:
pakistan femeie insarcinata cui in cap vraci