MENIU

Motivul şocant pentru care actriţa Anastasia Cecati a fost ucisă de soțul ei

Anastasia Cecati. A ieșit la iveală cine este victima teribilei crime din Republica Moldova, găsită cu gâtul tăiat. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Chișinău.

Anastasia Cecati. Bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, iar în ziua incidentului acesta a venit la respectiva soţie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii şi s-ar fi certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului.

După aceea, corpul neînsufleţit al bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuinţe. În apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la spital.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-ar fi fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți", iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală, după cum relatează publika.md.

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn", scrie publika.md.

Ultima imagine cu Anastasia Cecati. Ce poză a postat actriţa pe Instagram înainte să fie ucisă

Anastasia Cecati era căsătorită cu acest bărbat, dar, potrivit moldova24.info, el mai avea o familie. Duminică, când a avut loc crima, el ar fi venit în vizită la Anastasia Cecati şi la fiul lor, născut pe 30 ianuarie 2018. Cei doi nu ar fi fost în relaţii prea bune, iar în ziua evenimentului nefericit între ei ar fi izbucnit un conflict. Înainte să se sinucidă, bărbat l-ar fi sunat pe naşul lor pentru a-i spune să aibă grijă de bebeluş.

Bărbatul, un destist în vârstă de 35 de ani, s-a aruncat apoi de la etajul 7. Se pare că certurile dintre cei doi erau mai vechi și că ultima dispută a degenerat și s-a sfârșit tragic.

Apropiații Anastasiei Cecati susțin că între cei doi soți era o problemă mai veche. Stomatologul se afla la a doua căsătorie și devenise tată cu doar trei săptămâni în urmă.

El este bărbatul care a ucis-o pe Anastasia Cecati! Detalii halucinante despre relaţia lor

Anastasia Cecati. Ramona Gabor era prietenă bună cu actrița Anastasia Cecati

Anastasia Cecati. Ramona Gabor era prietenă bună cu actrița Anastasia Cecati, care a fost ucisă de soțul ei, luni (19 februarie), în apartamentul lor din Chișinău. După ce a comis oribila crimă, bărbatul s-a aruncat de la etajul 7 al clădirii în care locuia și a murit pe loc. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru Ramona Gabor, care a scris un mesaj emoționant în memoria Anstasiei.

Doliu la PRO TV: A fost ucisă de soţul ei. Avea doar 31 de ani. Detaliile unei crime şocante

Ramonei Gabor nu îi vine să creadă că Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei. Vedeta a anunțat că se întoarce din Dubai, dar nu a menționant dacă o face pentru a se duce la înmormântarea prietenei sale.

Anastasia Cecati. „Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, a scris Ramona Gabor.