MENIU

Motivul pentru care o fetiţă de 4 ani din Dolj a ajuns acasă de la grădiniţă plină de sânge

O fetiță de 4 ani a ajuns acasă de la grădiniță plină de sânge, după ce a fost bătută de una dintre angajatele unității. Întrebată de părinți ce s-a întâmplat, micuța a explicat că a luat bătaie de la educatoare pentru că nu a știut să deseneze un pom.

Totul a avut loc în Dolj, notează libertatea.ro. Potrivit publicației, nu era pentru prima dată când fetița era bătută de femeie, iar, în urma plângerilor depuse de familie, Poliția și ISJ Dolj au început o anchetă.

„Noi, când am ajuns acasă cu fetița, am văzut că era lovită la față și la ureche. Mi-a zis că doamna educatoare a bătut-o pentru că nu a știut să coloreze un copac. Când m-am uitat mai bine era plină de sânge, iar acest lucru nu este absolut deloc normal. Eu i-am mai atras atenția doamnei educatoare să nu îmi mai bată fetița. Georgiana mi-a mai spus că a mai fost lovită, dar nu am zis nimic până în momentul de față. Când am văzut că avea sânge la ureche și era neagră pe față, am simțit că mor. Vreau să se facă dreptate în acest caz, iar doamna educatoare să fie trasă la răspundere. Nu este normal să ridici mâna la un copil de 4 ani pentru că nu a știut să coloreze un copac", a povestit revoltat Toni Chițu, tatăl fetiței, pentru sursa citată.

Femeia acuzată de violențe neagă varianta fetiței, dar în cazul în care va fi găsită vinovată riscă desfacerea contractului de muncă și o pedeapsă penală.

Mai multe articole despre:
Dolj copil copil bătut grădiniţă