MENIU

Motivul pentru care această călugăriţă a fost arestată cutremură o lume întreagă

O călugăriţă romano-catolică a fost arestată de forţele de ordine din Argentina sub suspiciunea că ar fi ajutat cinci preoţi să abuzeze sexual copii dintr-o şcoală dedicată tinerilor cu deficienţe de auz.

Kosaka Kumiko (42 de ani), din Japonia, este acuzată că i-a ajutat pe preoţi să-i violeze “anal, oral şi vaginal” pe copii, atrocităţile având loc în băile, dormitoarele, curtea şi subsolul şcolii din orăşelul argentinian Lujan de Cuyo, anunţă Daily Mail.

Autorităţile au ajuns la Kumiko după ce o fostă eleva a şcolii respective a acuzat-o că ar fi obligat-o să poarte un scutec pentru a ascunde o hemoragie, după ce tânăra fusese violată de preotul Horacio Corbacho.

“Sunt nevinovată”, a declarat călugăriţa în momentul în care a fost arestată. Aceasta a fost însă acuzată şi de abuzuri fizice la adresa copiilor. Kosaka Kumiko a fost audiată timp de opt ore şi a negat toate acuzaţiile.

Doi dintre preoţii acuzaţi de atrocităţi, Horacio Corbacho şi Nicola Corradi, sunt arestaţi de anul trecut şi riscă până la 50 de ani de închisoare, dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

Mai multe articole despre:
arestat călugăriţă cutremurator