MENIU

MOȚIUNE simplă | Sorin Grindeanu: „Ghinea este prototipul USR-istului care ştie doar să dărâme, nu să construiască”

Moțiune simplă Cristian Ghinea - INQUAM FOTO

Deputatul PSD - Sorin Grindeanu a declarat, luni, că ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene -  Cristian Ghinea este prototipul unui mod de a face politică, al „USR-istului care ştie doar să dărâme, nu să construiască".

„Această moţiune nu este doar despre Cristian Ghinea şi despre dezastrul produs în privinţa Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Domnul Ghinea este de fapt prototipul unui mod de a face politică, prototipul USR-istului care ştie doar să dărâme, nu să construiască. De când aţi apărut ca partid pe scena politică românească doar asta aţi făcut, aţi criticat, aţi blocat şi aţi distrus.

Domnule Ghinea, ieşiţi din bula în care trăiţi, păşiţi în viaţa reală, aşa cum pe plan personal aţi ştiut să vă transformaţi frustrările extremismului civic în active financiare şi afaceri profitabile. Pe Facebook sunteţi un maestru al demagogiei, un expert în bla-bla-uri despre integritate, despre transparenţă. În realitate, însă, v-aţi descoperit rapid vocaţia de ONG-ist ideologic, pe bani mulţi, pe bani din ce în ce mai mulţi", a spus Sorin Grindeanu în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, depusă de PSD.

Mai multe articole despre:
motiune ghinea grindeanu