MENIU

Momentul în care un TIR se răstoarnă în mijlocul drumului. VIDEO cu accidentul teribil de pe Valea Oltului

Momentul în care un TIR se răstoarnă în mijlocul drumului. Foto: Captură Youtube

Un accident rutier a avut loc luni dimineață pe Valea Oltului, la Câineni, în urma căruia traficul a fost blocat complet. Un camion s-a răsturnat pe carosabilul umed, după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a încercat să redreseze vehiculul.  Din fericire, nu au avut loc victime, dar traficul a fost blocat mai multe ore până la îndepărtarea camionului de pe șosea.

Traficul a fost complet blocat pe Valea Oltului, la Câineni, luni de dimineață, după ce un camion s-a răsturnat.

IPJ Vâlcea a transmis imagini care arată cum s-a produs accidentul de la Câineni, pe Valea Oltului, în urma căruia traficul rutier este în continuare închis în zonă.

”Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autotren, în localitatea Câineni, la km 230+ 400m, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat de 36 de ani, din județul Dâmbovița, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile”, a transmis IPJ Vâlcea presei locale.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Cine este studentul care și-a găsit sfârșitul pe motocicletă, la marginea unui drum. Poliția l-a găsit pe Timotei a doua zi, mort, într-o curbă

Mai multe articole despre:
accident tir accident tir tir pe sosea valea oltului