MENIU

Momentul în care un carusel plin cu copii se prăbușește în gol. Mai multe victime în urma incidentului. VIDEO

Într-un mic oraș din Rusia, numit Orenburg, o zi de distracție petrecută în parc a devenit o tragedie. Aproximativ 20 de copii au fost răniți în urma prăbușirii caruselului în care se aflau. Din păcate, trei dintre aceștia se află în stare gravă.

Pe rețelele de socializare și în mass-media rusă au fost publicate imagini care arată cum structura metalică a caruselului începe să se încline într-o parte, iar oamenii încep să strige de panică. În scurt timp, caruselul se prăbușește complet.

„Primăria a spus că cauza prăbușirii caruselului a fost o defecțiune a mecanismului. Parcul de distracții a fost deschis înainte de termen”, se arată în raport.

Ministrul regional al Sănătății, Tatyana Savinova, a anunțat, într-un mesaj video postat pe Telegram, că 8 persoane au fost externate în aceeași zi, în timp ce 12 au continuat sub observație medicală până în după-amiaza zilei de sâmbătă.

Conform unor surse, caruselul care s-a prăbușit fusese instalat recent în parc. În urma acestui incident a fost deschis un dosar penal cu privire la prestarea de servicii care nu îndeplinesc cerințele de siguranță.

Mai multe articole despre:
carusel rusia accident copii