MENIU

Momente de PANICĂ: o aeronavă TAROM plină cu români, întoarsă de urgență pe Otopeni. Care a fost PROBLEMA - reacția companiei aeriene

Aeronavă Tarom - imagine de arhivă

O aeronavă TAROM plină cu români s-a întors, în această dimineață, pe aeroportul din Otopeni la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme. Avionul urma să ajungă în Antalya.

Un avion plin cu români care ar fi trebuit să ajungă în Antalya s-a întors, vineri dimineață, din drum din cauza unei probleme.

"Dupa decolare a apărut o problemă cu presurizarea. Comandatul a luat decizia returnării la bază. În nicio clipă pasagerii nu au fost puși în pericol. Aveam o alta aeronavă pregatită în cazul în care aceasta nu ar fi fost aptă de zbor.

Aeronava a fost luată in primire de personalul TAROM și s-a decis că ea este aptă de zbor. Pasagerii au fost informați",  a declarat, pentru Realitatea PLUS, Marius Popescu, purt[tor de cuvânt al TAROM. 

Potrivit sursei citate, pasagerii ar fi trebuit să ajungă în Antalya în jurul orei 10:00.

Marius Popescu a mai spus că pasagerii cursei TAROM nu au fost debarcați, precizând că echipa tehnică a oferit asistența tehnică pe loc.

"Odată ce se va efectua alimentarea aeronavei, aceasta va decola către Antalya", a mai spus Popescu. 

Mai multe articole despre: