MENIU

Momente de panică într-un zbor Wizz Air, după ce 3 pasageri s-au luat la bătaie! Aeronava a aterizat de urgență la Cluj

Momente de panică într-un zbor Wizz Air, după ce 3 pasageri s-au luat la bătaie! Aeronava a aterizat de urgență la Cluj/ Foto: Profi Media

Trei pasageri străini s-au luat la bătaie într-un avion al companiei Wizz Air. Din cauza conflictului, aeronava - care efectua un zbor de la Memmingen, Germania, spre Kutaisi, în Georgia - a fost nevoit să aterizeze de urgentă pe aeroportul "Avram Iancu" din Cluj.

Conform primelor informații, unul intre pasagerii implicați în conflict este din Belarus și ceilalți doi din Georgia.

Din câte se pare, cearta ar fi pornit cel mai probabil din cauza consumului de alcool. Mai exact, scandalul a început după ce unul din pasagerii georgieni l-a lovit cu telefonul pe conpatriotul său. Lucrurile au degenerat și, ]n scurt timp, a fost necesară intervenția echipajului avionului, care a cerut aterizarea de urgență a aeronavei pentru ca pacientul rănit să primească îngrijiri medicale, relatează cluj24.ro.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Nu s-a dispus arestarea celor trei pentru că nu au pus în pericol siguranța celorlalți pasageri sau a echipajului. După coborârea celor trei scandalagii, aeronava și-a reluat zborul către destinație. 

Pasagerii din Georgia își vor continua zborul cu alt avion spre Kutaisi, iar pasagerul din Belarus se va întoarece în Memmingen.

Citește și Aterizare ratată, pe aeroportul din Cluj, panică printre pasageri VIDEO